Rize
DOLAR41.2753
EURO48.6628
ALTIN4850.3

Ardeşen’de CHP’nin 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardeşen’de CHP’nin 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı
Ardeşen, 9 Eylül 2025 – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 102. kuruluş yıldönümü Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı. Kaymakamlık binası önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından CHP Ardeşen İlçe Örgütü tarafından basın açıklaması yapıldı.

Ardeşen, 9 Eylül 2025 – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 102. kuruluş yıldönümü Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı. Kaymakamlık binası önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından CHP Ardeşen İlçe Örgütü tarafından basın açıklaması yapıldı.

Sağanak yağmur altında gerçekleşen törene, CHP Ardeşen Belediye Meclis Üyesi Ümit Bakoğlu, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Müjgan Seferinoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Çelenk, Atatürk Anıtı’na saygı duruşu eşliğinde sunuldu.

“CHP, Milletin İradesinin ve Bağımsızlık Mücadelesinin Simgesidir”

Basın açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin herhangi bir siyasi partiden öte, milli mücadele yıllarında doğan ve milletin iradesinin simgesi olan bir kuruluş olduğu vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

                •             “Cumhuriyet Halk Partisi, savaş meydanlarında milletin bağımsızlık mücadelesinin ve kendi kendini yönetme iradesinin vücut bulmuş halidir. Partimiz, Türkiye tarihinin ayakta kalan yegâne tanığıdır.”

                •             “Siyasi ömrünü tüketmiş çıkar gruplarının darbe girişimlerine karşı milletimiz, Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkıyor.”

                •             “Cumhurbaşkanı adayımızı, belediye başkanlarımızı ve yol arkadaşlarımızı hapsetmek, ne Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararlılığını ne de milletin iradesini zayıflatıyor.”

Özel ve İmamoğlu Vurgusu

CHP Ardeşen İlçe Başkanı Faruk Bıçak da konuşmasında, partinin 102 yıldır milletin iradesinin, bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinin simgesi olduğunu belirtti. Bıçak, Sivas Kongresi’nden başlayan yolculuğun Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında da demokrasi, adalet ve kalkınma hedefleriyle sürdüğünü vurguladı.

Partinin her türlü baskı, kumpas ve tehdide karşı milletle birlikte dimdik ayakta olduğunu söyleyen Bıçak, CHP’nin halkın iktidarını inşa etmeye kararlı olduğunu ifade etti. Ayrıca, “Genel Başkanımız Özgür Özel, Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarımızla birlikte geleceği hep beraber kuracağız” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu KitaplaştırıldıÖnceki Haber

Uluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu...

Şehit Polisler Muhsin Aydemir ve Hasan Akın İzmir’de Son Yolculuklarına UğurlandıSonraki Haber

Şehit Polisler Muhsin Aydemir ve Hasan A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar