© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize'de Minik Şefler Mutfakla Tanıştı

Ardeşen Merkez Fatih İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesini ziyaret ettiler. 

Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif Acuner'in karşıladığı öğrenciler, gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğretim üyeleri Arş. Gör. Dr. Gökhan Onat ve Öğr. Gör. Ayşe Gülnihal Kahraman önderliğinde, gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencileri eşliğinde pizza pişirme etkinliği gerçekleştirdiler. Keyifli vakit geçiren öğrenciler daha sonra kendi hazırladıkları ve pişirdikleri pizzaları tattılar.

Üniversite ve yerel halk bütünleşmesinin önemli bir örnek olduğunun altını çizen Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif Acuner, "Bize bu imkanı sunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak’a, öğrencilerimize her konuda yardımcı olan  Arş. Gör. Dr. Gökhan Onat ile Öğr. Gör. Ayşe Gülnihal Kahraman ve gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerine teşekkür ederim. Ardeşen Turizm Fakültesi olarak bu tür etkinliklerle Ardeşen’imize hizmetler vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER