© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Kış Yüzme Şenliği İçin Geri Sayım Başladı

Hasan Önder tarafından her yıl düzenlenen Kış Yüzme Şenliği / Winter Swimming Fest 2023 için geri sayım başladı.

Doğu Karadeniz Bölgesinin doğa sporları merkezi olma potansiyelini ortaya koyma, kış sporları, su sporları, dağcılık gibi sporlara dikkat çekerek turizmin çeşitlenmesine katkı sağlamak amaçlı Doğa aşığı ve tutkunu Hasan Önder tarafından her yıl düzenlenen Kış Yüzme Şenliği / Winter Swimming Fest 2023 için geri sayım başladı.

Kış Yüzme Şenliği / Winter Swimming Fest 2023 ; gençleri spor aktivitesine yönlendirmek, 2000 metrelerde buz tutmuş göllerde yüzen sporcu ve doğaseverlere o yükseltide dağcı ocağında demlenen Türk çayı ile: “Buzul Göllerinde Yüzdüler, Çay ile Isındılar” sloganını yazılı ve görsel basının manşetlerine taşıyarak bölgenin en önemli değeri olan çay ve turizmin gelişimine, bilinirliğine katkı sağlamak amaçlı düzenlene etkinlik bu yıl da yerli ve yabancı bir çok doğa tutkununa yine ve yeniden  ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Etkinlik: 1700 metre rakımlarında, kar ortamında yapılacak bu nedenle konuklarımızın bölgeye ulaşımları 4x4 araçlarla sağlanacak. Araçlarda kış lastiği çekme halatı vb bulundurulacak, katılımcıların hava şartlarına uygun kıyafet tercih edecekler, güneş gözlüğü, eldiven, güneş kremi, gölde yüzecek sporcular ise; yanlarına plastik ayakkabı, havlu getirmeleri istenecek.

Program :

14 Ocak 2023Cumartesi (Dağcılık Kulüpleri ve Sporcular)
11.00 Ayder’de buluşma
12.30 Gallerdüzü’ne varış ve kış kampı
13.00-17.00 Çevre gezileri-Iglo yapımı (Ceymakçur ve Kavrun Tur Kayağı)
18.00 – 22.00, Kamp ateşi horon, tulum
15 Ocak 2023 Pazar
11.00 Ayder den Gallerdüzüne hareket…
11.30 -13.00 Şenlik alanında kış oyunları, tulum, horon
13.00 – 14.30 Kış Yüzme Şenliği Aktiviteleri
14.30-15.00 Katılımcılara sertifika verilmesi
15.00-17.00 Kamp ateşinde eğlenceler
17.00 Kapanış

Hareket yeri: Ayder Yaylası Çamlıhemşin Rize

Not 1: Gallerdüzü Mevkinde da kamp yapacak dağcılık kulüp sporcuları için 14 Ocak Cumartesi günü saat 11.00 de Ayder Yaylasından etkinlik alanına transferleri yapılacak… Katılımcıların Ad, Soyad, Kulüp ve TC Kimlik numaralarını bilgi@kisyuzmesenligi.com adresine mail atmaları

Not 2: Gölde yüzmek doğa tutkunu dostlarımız Ad, Soyad, TC Kimlik numaralarını belirterek bilgi@kisyuzmesenligi.com mail göndermeleri gerekmektedir. 
İsimleri bildirilmeyen doğaseverlerin yüzme şenliğine katılımları mümkün olmayacaktır.

Not 3: Etkinliğe katılacak bütün konuklarımızın can ve mal güvenlikleri açısından görevlilerin uyarılarına uyma zorunluluğu bulunmaktadır.

Not 4: Etkinliğe kendi araçları ile gelmek isteyen doğaseverlerin yanlarına, zincir almalarını, 4x4 araç tercih etmelerini önemle hatırlatıyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER