© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Fındıklı Belediyesi Alt Geçitlerine zarar veren vatandaşları ifşa etti

Rize’nin Fındıklı Belediyesi, altgeçitleri kullanım dışı kullanan vatandaşları ifşa etti ve bir günlüğüne belediyeye hizmet edeceklerini açıkladı.

Rize’nin Fındıklı Belediyesi, altgeçitlere işeyenleri, tabloları yırtanları, çöplerini atanları, belediyenin sosyal medya hesabından ifşa etti. Belediyeden yapılan açıklamada, “Sanalt Geçit olarak düşündüğümüz alt geçitlerimizde utanç sergisi açalım istemezdik…” denildi.
Rize’nin Fındıklı Belediyesi, altgeçitlere işeyenleri, tabloları yırtanları, çöplerini atanları, belediyenin sosyal medya hesabından ifşa etti. Sanalt Geçit olarak planladıkları altgeçitlere zarar verilmesi üzerine önce belediyenin sosyal medya hesabından, “Yenileyerek tekrar kullanılabilir hale getirdiğimiz, klasik tabloların bulunduğu ve klasik müziğin çaldığı alt geçitlerimizde kamera olduğunu unutanlar olmuş. Af edersiniz işeyenler, tabloları yırtanlar, çöplerini atanlar… Tüm görüntüleri elimizde. Tablo olarak bu görüntüleri asalım diyoruz.” paylaşımı yapıldı.

UTANÇ SERGİSİ AÇALIM İSTEMEZDİK
Birkaç saat sonra yapılan ikinci bir paylaşımda ise hem tablolara zarar verenlerin hem de tuvalet ihtiyacını giderenlerin görüntüleri paylaşıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Sanalt Geçit olarak düşündüğümüz alt geçitlerimizde utanç sergisi açalım istemezdik…” denildi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER