© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Turizm Komisyonunda Rafting Konuşuldu

Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen koordinesinde İlçe Turizm komisyonu toplandı. İlçe Turizm Komisyonunun gündeminde Rafting vardı.

Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen koordinesinde İlçe Turizm komisyonu toplandı. İlçe Turizm Komisyonunun gündeminde Rafting vardı.

Ardeşen Kaymakamlık Toplantı salonunda Kaymakam Ekrem Çeçen başkanlığında yapılan toplantıda Fırtına vadisinde yapılan Rafting ile ilgili tesislerin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Rafting tesislerinde çalıştırılacak usta bot sürücülerinin belge denetimi, tesislerde bulunan Rafting botu, kaskı ve yüzdürgeçlerin ve bot içinde olması gereken malzemelerin bulunup bulunmadığı ve  standartlara uygunluk denetiminin mayıs ayı içinde yapılması, yeni Rafting tesislerinin başvurularının incelenmesi ve özellikle firmaların bireysel sigorta yapılmasının denetlenmesi konuları karara bağlandı.

Toplantıya Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı, Kültür ve Turizm Rize İl Müdürü Esra Alemdar, İlçe Emniyet Müdürü Furkan Fatih Ersoy, İlçe Jandarma Komutanı Erdal yıldırım, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Önçırak, Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı ve Rafting İl temsilcisi Salih Navdar, İlçe Spor Müdürlüğü Personeli Osman Yazıcı katıldı.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER