© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezinden büyük Başarı.

Türkiye genelinde toplamda 31001 projenin yarıştığı TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında büyük bir başarı elde etti.

Türkiye genelinde toplamda 31001 projenin yarıştığı TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi büyük bir başarı elde etti.  On iki farklı bölgede gerçekleştirilen bölge finallerinde birincilik derecesi alan projeler arasından 180 proje Türkiye finalinde yarıştı.
Bu önemli organizasyonda;
Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi felsefe öğretmeni Dr. Ebru ÖNER danışmanlığında öğrenciler Ahmet HACIOĞLU, Elvin Asel ŞENKAYA ve Ahsen Ravza YILMAZ’ın hazırlamış olduğu “Resimli ve Sesli Elektronik Hikâyeler Aracılığıyla Değerler Eğitimi” isimli proje Değerler Eğitimi kategorisinde Türkiye birincisi,
matematik öğretmeni Halil İbrahim DÖNMEZ danışmanlığında öğrenci Adnan Ediz KORKMAZ “7 ile Bölünebilmede Farklı Bir Yaklaşım” isimli proje ile matematik kategorisinde Türkiye üçüncüsü,
Yine sınıf öğretmeni olan uzman öğretmen Havva Nur İPEKOĞLU YETGİN danışmanlığında Muhammed Kadir YETGİN’in hazırlamış olduğu “Sen, Ben, Biz, Hepimiz, El Ele Verirsek Güzel Olur Geleceğimiz” isimli proje ile coğrafya kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER