© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rizeli Öğretmen ve Yazar Cengiz Azman'a Ödül

Rize Çayelili öğretmen ve yazar Cengiz Azman, 'Global Star Awards' ödül töreninde 'Yılın En Başarılı Eğitimci Yazarı' ödülünü aldı.

2022 yılının sanat, eğitim, tıp, edebiyat, medya, televizyon ve iş dünyasının en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği, Black&Blue Meyda Group tarafından düzenlenen 'Global Star Awards' ödül töreninde Çayelili öğretmen ve yazar Cengiz Azman seçici kurul tarafından 'Yılın En Başarılı Eğitimci Yazarı' ödülüne layık görüldü. 

Azman, İstanbul Maltepe Kuğu Gölü Davet'te düzenlenen törende, ödülünü ünlü sunucuları Özge Ulusoy ve Gökay Kalaycıoğlu'nun elinden teslim aldı. 

Azman yaptığı konuşmada, "Öğrencilerini seven, mesleğine sevdalı bir öğretmen olarak, öğretmenliğimizin 25. yılında ve yayınlanan 13. kitabımızda böyle anlamlı bir ödüle layık görülmekten çok mutlu oldum. Bu ödülü başta engelli öğrencilerim olmak üzere, bütün öğrencilerime, toprağında büyüdüğümüz, çayında huzur bulduğumuz, tarih ve kültüründe yetiştiğimiz güzel memleketim Çayeli'ne, güzel eserler üretirken bize her daim destek olan ve tam bir insan hazinesi Çayeli Dostluk Grubu'na ithaf ediyorum. Öğrencilerime ifade ettiğim gibi burada bir kez daha ifade etmek istiyorum ki: 'Güzel işler emek ister'" ifadelerini kullandı. 

Yazarlık kariyerinde 'Altın Kalem' ve 2022 Başarı Ödülleri'ne de layık görülen; felsefe, biyografi, hatıra, almanak, fotoğraf ve eğitim alanlarında birbirinden özel 13 kitabı bulunan öğretmen ve yazar Cengiz Azman'ın kısa bir süre sonra 'Bu Kitabı Okumalısınız' isimli yeni kitabı da okurlarıyla buluşacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER