© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize'de iş yerleri teslim ediliyor

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Belediye bloklarında tamamlanan iş yerlerinin hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını söyledi.

Şehir Merkezinde yıkımları tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde yapımları sürdürülen Belediye bloklarının hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığı belirtildi.

Deniz Caddesi üzerinde yer alan Belediye blokları ile bazı iş yerleri ve binaların yıkımının ardından başlatılan forye kazık çalışmaları ile birlikte inşaatlarına hızlı bir şekilde devam edilen Belediye bloklarında sona gelindi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ofislerin tamamlanmak üzere olduğunu iş yerlerinin ise ay sonuna kadar bitirileceğini söyledi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Doğu çevresindeki biten iş yerlerinin teslim edilmeye başlandığını belirterek “ Biten iş yerlerini teslim etmeye başladık. Hak sahipleri yerleşmeye başladılar. Yılbaşında teslim etmemiz gereken yerlerin teslimi uzadı ve bu ay sonuna kadar tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. MÜSİAD karşısında olan eş yerleri tamamlandı ve birkaç tanesi yerlerini teslim alarak çalışmaları başlattı” dedi.

“BİTEN YERİ TESLİM EDİYORUZ”

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Belediye bloklarında biten iş yerlerini teslim etmeye başladıklarını belirterek “ Üst katlarda bulunan ofislerin yüzde 90 lık bölümü tamamlandı. Bunları teslim etmeye başlayacağız. Son rötuşları vermeye başladılar. Yakın bir tarihte tüm iş yerlerini teslim edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER