© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize'de Bu Hafta Vizyondaki Filmler

Rize'de bu hafta vizyondaki filmleri sizler için derledik.

Film, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin hikâyesini anlatıyor

 Film, farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeş Faruk, Ayhan ve Kasım’ın hikayesini anlatıyor.

Film, evin gelini Ceylan'ın hafızasını kaybetmesi sonrası ev içerisinde dinamiklerin değişmesini konu ediniyor

Queen Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye ve Dora Milaje, Kral T'Challa'nın ölümünün ardından uluslarını, onlara müdahale etmek isteyen dünya güçlerinden korumak için savaşmaya hazırlardır. Wakanda halkı, hayatlarının bir sonraki bölümünü kucaklamak için çabalarken kahramanlar, War Dog Nakia ve Everett Ross'un yardımıyla bir araya gelecek ve Wakanda krallığı için yeni bir yol çizeceklerdir.

Çakallarla Dans serisinin altıncı devam halkası olan yapımın oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın gibi isimler yer alıyor.

Şeytanın Laneti, komşularıyla keyifli bir Noel yemeği yemek isterlerken kendilerini korkunç bir kabusun ortasında bulan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor.

Film Gökbey ile bir araya gelen Aslan'ın, Kapadokya'dan başlayıp ülkenin dört bir yanında devam eden serüvenini konu ediniyor.

Karlar Kraliçesi ve Prenses, herkesin dondurulmasına neden olan bir olayın çözümünü bulmak için zorlu bir maceraya atılan, Gerda ile Kai'nin hikayesini konu ediyor.

Barış Akarsu "Merhaba", bir şarkı yarışmasıyla tüm ülkeye adından söz ettiren ve trajik bir kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu dram türündeki "Buğday Tanesi" filminin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Erkan Bektaş, Mine Çayıroğlu gibi isimler yer alıyor.

Gizlice ağaç eve giren iki hazine avcısı, yanlışlıkla geçmişe gidince Nasreddin Hoca ve çocuklar onları geri getirmek üzere peşlerinden giderler, hazine avcıları orada hapse girince her şey halloldu düşüncesiyle geri dönerler fakat geri geldiklerinde dünya tamamen değişmiştir, hayatlarını eski haline döndürmek için tekrar geçmişe gitmek zorundadırlar.

Riyah, Mekke şehrinin zenginlerinden biri olan Ubey’in ahırında dünyaya gelir. Bir sabah annesine doğum günü için çiçek toplamaya çıkar. Ancak döndüğü zaman annesinin Medine’li bir tüccara satıldığını öğrenir. Kendisi de Şam’lı bir tüccara satılacaktır. Annesinden ayrılmak istemeyen Riyah, kaçar ve annesinin peşine düşmeye karar verir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER