© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize TOBB Fen Lisesi 2 Projesiyle Türkiye Finallerinde

TÜBİTAK koordinatörlüğünde düzenlenen 'Lise Öğrencileri Ulusal Kongre ve Poster Sunum Yarışması'nda ön elemeyi geçen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesi iki proje ile Ankara'da 26-29 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye finallerinde şehri temsil edecek.

TÜBİTAK koordinatörlüğünde düzenlenen 'Lise Öğrencileri Ulusal Kongre ve Poster Sunum Yarışması'nda ön elemeyi geçen Rize TOBB Fen Lisesi, iki proje ile  Ankara'da 26-29 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandı. 

Okul Müdür Başyardımcısı Fatma Mertayak danışmanlığında 11/B sınıfı öğrencisi Dursun Bilgin'in 'İnteraktif Giyim' adlı projesi ile 10/C sınıfı öğrencisi Zahide Naz Çemberci'nin 'Çevre Sağlığı İçin Solucan Gübresi' isimli projesi Türkiye finallerinde yarışmaya ve sergilenmeye uygun bulundu. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bu başarının kazanılmasında emeği geçen danışman öğretmenimizi, proje sahibi öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik eder, 26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan finallerde başarılar dileriz." denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER