© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize CHP’ den Örnek Hareket

Rize CHP heyeti yılbaşı gecesi mesai yapan güvenlik güçleri ve sağlık personelini ziyaret ederek ikramlarda bulundular.

Rize CHP heyeti yılbaşı gecesi mesai yapan güvenlik güçleri ve sağlık personelini ziyaret ederek ikramlarda bulundular.

CHP heyeti yılbaşı gecesi nöbette bulunan Acil servis ambulans noktası, Alipaşa polis noktası, Rize belediyesi itfaiyesi, Cumhuriyet karakolunu ziyaret ederek çeşitli ikramlarda bulundular. Ziyarette CHP Rize adına Merkez ilçe başkanı Necati Topaloğlu, Gençlik Kolları İl başkanı Muharrem Diler, Kadın Kolları İl Başkanı Nurdan Ardal Merkez ilçe gençlik kolu başkanı Deniz Küçükmustafa, Merkez ilçe saymanı Hüseyin Albayrak, Gençlik kolu il sekreteri Emrah koç ve yöneticiler katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Rize Merkez ilçe başkanı Necati Topaloğlu, yılbaşı gecesinde millet eğlenirken görev yapanlara bir nebzede olsa destek olmak için böyle bir uygulama yaptıklarını kaydederek, “2021’in son saatlerinde huzur ve güveni temin eden görevdeki arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında sohbet ettik. Onlarda bize güç ve güven vererek teşekkür ettik. Bu tür durumlarda parti olarak daima devletimizin yanında olacağız. Toplumumuzun eğlendiği saatlerde Devletimizin güvenlik ve asayişinde, sağlık dalında çalışanlara destek olmak istedik” dedi.

CHP Heyeti yılbaşına dakikalar kala Cumhuriyet meydanına gelerek Atatürk anıtı önünde CHP Rize İl Gençlik Kolları başkanı Bir açıklama yaptı. Diler açıklamasında, “Yılbaşına dakikalar kala Merkez ilçe başkanı Necati Topaloğlu, Kadın Kolları Başkanımız Nurdan Ardal, Merkez ilçe saymanımız Hüseyin Albayrak, Gençlik Kolları il sekreteri Emrah Koç ve Merkez ilçe Gençlik Kolları Başkanımız Deniz Küçükmustafa ile birlikte yeni yıla girerken sağlık emekçilerimizin, itfaiyede çalışan emekçi arkadaşlarımızı ve emniyet mensuplarını ziyaret ettik. Yeni yıla onlarla birlikte girdik. Son olarak yeni yılın ilk saatlerinde Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ un anıtı önündeyiz. 2022 yılına girerken Mustafa Kemal Atatürk’ un ışığında gireceğiz. Özgürlük, demokrasi ve tam bağımsız Türkiye için 2022 yılında da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER