© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Pazar TSO'dan Eğitime Destek

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kışlık elbiseler Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Pazar TSO Başkanı Neşet çakır yaptığı açıklamada, “2022-2023 yılında Sayın Milli Eğitim Müdürü ile istişare ederek okullara mont isteği üstüne okullarımıza belli sayıda montu müdürümüze teslim ettik. 2022-2023 yılında öğrencilerimize başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki seneler sayın müdürümüzün isteği üzerine yine mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri isteklerine yardımcı olacağımızı arz ediyorum.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük de teşekkür ederek, “Şükrediyoruz ki evet Ticaret Odamızın bu nazik destekli katkılardan dolayı kendilerine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek isterim. Diğer odadaki hocalarımız bize salgın sürecinde dahil olmak üzere tablet desteğinden al da maddi manevi destek sunmuştur. Destekleri devam ediyordur. Ben bu anlamda bütün ekibine yönetim kuruluna huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Desteklerini bekliyoruz. Çok sağ olsunlar kendileri yeni seçilmişlerdir. Ekibine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

-Cengiz Yıldırım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER