© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

FINDIKLI’DA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, BİR AĞIR YARALI

Fındıklı’da kırmızı ışıkta geçen yabancı uyruklu tırın çarptığı otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Fındıklı’da kırmızı ışıkta geçen yabancı uyruklu tırın çarptığı otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu Fındıklı geçiş kavşağında Gürcistan Uyruklu Jumber Abashidze yönetimindeki TF 611 FT plakalı tır ışık ihlali yaparak Fındıklı iç yoldan sahil yoluna çıkan Ahmet Dereci (63) yönetimindeki 34 KAN 56 plakalı otomobile çarptı.

Kazada otomobil bariyer ve trafik ışıklarına çarparak durabildi. Yaralanan sürücü Ahmet Dereci Fındıklı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere  rağmen hayatını kaybetti.

Eşi Emine Dereci (44) ise, Kaçkar Devlet Hastanesine yapılan ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Emine Dereci'nin de sağlık durumumun ağır olduğu belirtildi.

Kazada ışık ihlali yapan tırın sürücüsü Jumber Abashidze, gözaltına alındı.

Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasında Ahmet Dereci (63) yönetimindeki 34 KAN 56 plakalı otomobilin yeşil ışık yanınca yola çıkışı ve tırın otomobile çarpma anı görünüyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER