© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Çaykur Rizespor, yarın MKE Ankaragücü ile karşılaşacak

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında MKE Ankaragücü ile yarın Rize’de karşılaşacak.

Ligde oynadıkları son maçlarında deplasmanda rakiplerine aynı skorla mağlup olan Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü, yarın saat: 19.00’da Çaykur Didi Stadı'nda karşılaşacak.

Çaykur Rizespor, son 3 iç saha mücadelesini de 3’er golle kazanırken bu karşılaşmalarda rakip filelere 9 gol kaydetti, kalesinde ise 1 gol gördü.

MKE Ankaragücü ise son deplasman galibiyetini ligin ilk devresindeki Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup ettiği 13. Hafta karşılaşmasında elde etti. Başkent ekibi daha sonra oynadığı 9 deplasman maçının 5’ini kaybederken 4’ünde ise rakipleri ile 1-1 berabere kaldı..

Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor 48 puanla 6. sırada yer alıyor. Ankaragücü ise 37 puan ve averajla 13. sırada bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan ve mücadelenin son düdüğünün ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın sahaya girip hakem Halil Umut Meler'e yumruk attığı karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Çaykur Rizespor'da Başakşehir maçında kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Attila Mosci ile sakatlıkları süren Benhur Keser, Mithat Pala, Mor Faye ve Laine kadroda yer almayacak.

Başakşehir maçı öncesi ısınmada sakatlanıp kadrodan çıkarılan Shelvey'in Ankaragücü maçında oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER