© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Çaykur Rizespor PFDK’ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Çaykur Rizespor'un Trabzonspor deplasmanında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği; Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Trabzonspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasında Yeşil Mavili taraftarların "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Çaykur Rizespor Kulübü ile aynı maçta Çaykur Rizespor Kulübü masörü Osman Duran ile kulüp görevlileri Serkan Gürbüz ve Mahmut Uğur Çilkız'ın "talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiklerini açıkladı.

Hukuk Müşavirliği’nce 29.08.2023 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları şöyle:

1- KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü’nün 26.08.2023 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş.-PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü idarecisi SERKAN REÇBER ’in aynı müsabakadaki “hakem soyunma odası ve koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 39. maddesi uyarınca 27.08.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER