© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Çamlıhemşin HEM’den Akıl ve Zekâ Oyunları kursu

Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezi Akıl ve Zekâ Oyunları Kursuna devam eden öğrenciler dersler de daha aktif rol alıyor.

Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezi Akıl ve Zekâ Oyunları Kursuna devam eden öğrenciler dersler de daha aktif rol alıyor.


Atandığı günden itibaren Çamlıhemşin İlçe merkezi, mahalle ve köylerinde farkındalık yaratan kursların açılmasına imza atan Halk Eğitim Müdürü Ertan Berberoğlu öğrencilerin okul sonrasında katıldıkları bu kurs sayesinde farkındalık oluşturduklarını ve derslerde daha aktif rol aldıklarını ifade etti.

Çamlıhemşin İlçesine bağlı Dikkaya köyünde açılan Akil ve Zeka Oyunları Kurs hocası Halil Kosanoğlu İçişleri Bakanlığı, Çamlıhemşin Kaymakamlığı, Çamlıhemşin Milli Eğitim Müdürlüğü, Çamlıhemşin Halk Eğitim Müdürlüğü ve Zeytinburnu Belediyesinin ortak projesi olarak hayat bulan bu kursta öğrencilerin akıl yürüterek, hızlı düşünme ve yaratıcılıkla becerilerini kullanarak çözülebilen oyunları çok çabuk kavradığını belirterek.

“Zeka oyunları, öğrenmeyi kolaylaştırarak çabuk öğrenmeyi sağlar ve akıl çalıştırarak zihin açmaktadır. Bu kursta katılımcılar akıl yürütme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, strateji geliştirme, planlama, problem çözme, dikkati yoğunlaştırma ve kısa sürekli hafızayı etkin kullanma becerilerinin geliştirmekteler.” Diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER