© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Başkan Memoğlu Güven Tazeledi

Ardeşen 21 Nolu Minibüsçüler kooperatifinde, bugün yapılan seçimli mali kongrede Memoğlu güven tazeledi.

Ardeşen 21 Nolu Minibüsçüler kooperatifinde, bugün yapılan seçimli mali kongrede Memoğlu güven tazeledi.

Tek liste halinde gidilen seçimilerdi yeniden Başkan olan İbrahim Memoğlu;  yönetim kurulu ve üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.



Olağan Mali Kongre ile ilgili SS 21 Nolu Ardeşen Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Memoğlu Konuşmasında;
"SS 21 Nolu Ardeşen Minibüsçüler Kooperatifinin 2023 olağan mali genel kurul toplantısı kooperatifiz üyelerine ve İlçemize hayırlı olsun.
Kooperatifimiz siz kıymetli üyeleri için geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da en iyisini yapmaya devam edecektir. Birliğimizin bize verdiği güçten aldığımız çalışma aşkıyla çalışma hayatımızda çıkan ve çıkacak her sorunu ben değil biz diyerek taşın altına hep birlikte elimizi koyarak birlikte hareket edeceğiz.
Duraklarımız ve güzergahlar başta olmakla birlikte İlçemize verdiğimiz amme hizmeti için yönetim ve siz üyelerimiz ile her daim diyalog içinde çalışmaya devam edeceğimizin altını çizmek isterim.
Biz büyük ve bir birimize kenetlenmiş büyük bir aileyiz. Bundan dolayı bize verdiğin destek ve duyduğunuz güvene Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte laik olmaya ve bu ilkede daha güzle hizmetler verme adına çalışacağımız. Katkı ve katılımlarınız için teşekkür eder; Kooperatifinin 2023 olağan mali genel kurul toplantısı kooperatifiz üyelerine ve İlçemize hayırlı olmasını Allahtan Niyaz ederim.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Murat UÇKAN




İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER