© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen’de Turizm İstişare Toplantısı Yapıldı

Karadeniz bölgesinin turizm merkezi haline gelme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ardeşen’de turizm gelişmesi üzerine istişare toplantısı düzenlendi.

Bölgemizde her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen turizm potansiyeline yöneticiler kayıtsız kalmadı. Bahri Hotels Vadi Şubesi  ev sahipliğinde bir araya gelen bölge turizminin yöneticileri Bölgemizin turizm potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulundular. Ayder doğal kaynak suyu ve vadilerimizin daha çok tanıtılması, turizm ar-ge komisyonu kurulması, bölgenin doğasına uygun imar planlarının yapılması, otel ve bungalovların standartlarının ve kriterlerinin belirlenmesi, Ardeşen Turizm Fakültesi ve Turizm Lisesi işbirliğinde çalışmaların yürütülmesi, bölgemizde turizm sektörünün sürdürülebilir altyapısının oluşturulması için işletmelerin ve çalışanların eğitim/seminerler ile kendilerini geliştirmesi konuları üzerine istişarelerde bulunuldu. Yapılan toplantıya Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Tahsin Yazıcı ve Rize İlinde Turizm sektöründe çalışan yönetici kadroları katıldı. Toplantı sonrasında açıklama yapan toplantıya da ev sahipliği yapan Bahri Otels grubunun sahibi Bahri Özyanık;
“Bu toplantı ilk toplantımızdı ama son toplantımız olmayacak. Bölgemizin potansiyelini zirve noktaya çıkarıp layığıyla misafirlerimize hizmet verebilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Diğer yöneticilerimize de sesleniyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Bölgemizde bulunan tüm yöneticilerimize kapımız açık, istişare toplantılarımız devam edecek. Hep birlikte en iyi ve kaliteliye ulaşacağız.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER