© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen’de Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığı Mevlidi Nebi Haftası'nın bu yılki teması "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" seçildi. Bu manada Ardeşen İlçe Müftülüğünden mülki amir ve kamu amirlerine bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Ardeşen İlçe Müftü vekili Savaş Yaylalı ve beraberlindeki heyet Belediye Başkanımız Avni Kahya’ya bir ziyarette bulundu.

Yapılan ziyaretle ilgili Başkan Kahya şunları kaydetti; “İçlinde bulunduğumuz Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Ardeşen Müftü Vekili Savaş YAYLALI ve beraberindeki din görevlisi hocalarımızın bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederken; bu yıl "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" teması ile eda edilen Mevlid-i Nebi Haftası önce tüm İslam âlemine ve ardından biz Müslümanlar için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.


Tüm İslam alemi için önemli bir yer tutan Mevlid-i Nebi Haftası; Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası tarihlerinin bu yıl yakın zamana denk gelmesi nedeniyle birlikte idrak edileceği Diyanet işleri tarafından duyuruldu.

Mübarek bir gün olan Mevlid-i Nebi Haftasının ne olduğu vatandaşlar tarafından araştırılması kapsamında da yurt genelinde Müftülükler tarafından bir dizi etkinlik ve ziyaretler yapılmakta.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER