© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen’de Kış Mevsimi Öncesi Tedbirler Toplantısı

Kış mevsimi gelmesi münasebetiyle "Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri" toplantısı İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kış mevsimi gelmesi münasebetiyle "Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri" toplantısı İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için alınacak önlemlerin konuşulduğu toplantıya Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, daire müdürleri, oda başkanları ve STK Temsilcileri katıldı.

Toplantıda; “Kış mevsiminde çatılardan sarkan buz ve kar kütleleri, zaman zaman vatandaşların yaralanmasına ve araçlarının sıklıkla hasar görmesine sebebiyet vermekte olduğuna dikkat çekildi.
Bu bağlamda bütün kamu kurum ve kuruluşlar ile apartman, bina, site, kooperatif yöneticilerinin yazılı ve sözlü olarak uyarılıp tedbir aldırılması.

Kış ayında şehir merkezlerinde karla mücadele sırasında, vatandaşların araçlarını, karla mücadele eden ekiplerin çalışmalarını engellemeyecek şekilde park etmeleri hususunda uyarılmaları.

Emniyet ve Jandarma Trafik Ekiplerinin özellikle okul servis araçları, kamu kurum ve kuruluşlarına ait yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve otobüslerin denetiminde azami hassasiyet göstermeleri ve araçlarda mevsimsel olarak kış lastiğinin olup olmadığı, çekme halatı, yangın söndürme tüpü gibi avadanlıklarının bulunup bulunmadığının belirlenmesi, far ve ışık donanımlarının kontrol edilmesi ve noksanları tespit edilenlerin eksikliklerini tamamlamadan çıkışlarına izin verilmemesi. “ Gibi tedbirler konuşuldu.

 

Haber: Murat UÇKAN



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER