© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

"Ardeşen Turizm Lisesi'nin Uygulama Oteli Yapılmasını Yöneticilerden Talep Ediyoruz.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu Rize-Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Okul Müdürü Kemal Kalender ile bir araya geldi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu’nun gerçekleştirmiş olduğu okul ziyaretinde bölgenin ve ilçenin turizm potansiyeli, turizm ile ilgili yapılan ve yapılabilecek çalışmalar, turizm sektörü için nitelikli ara elaman ihtiyacı konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yiyecek, içecek ve konaklama alanlarında eğitim almakta olan öğrencilerimizin staj imkânları, iş deneyimi kazanmaları ve mesleki gelişimlerini optimum seviyeye çıkarmak amacıyla ve almış oldukları teorik bilgileri pratiğe dökebilecekleri “Uygulama Oteli” projesinin ivedilikle hayata geçirilmesinin oldukça önemli olduğuna vurgu yapıldı.
Ardeşen TSO gerçekleştirmiş oldukları bu ziyarette misafirperverlikleri, sıcak sohbetleri ve kıymetli fikirleri için Okul Müdürü Kemal Kalender’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER