© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen Turizm Fakültesi Organizasyonluğunda Seminer

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi organizasyonluğunda “Misafirle İletişim” semineri düzenlendi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi organizasyonluğunda, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası, 21 Nolu Rize-Ardeşen Minibüsçüler Kooperatifi ve Ardeşen Fakülte Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği iş birliğiyle tüm üyelerimize ve paydaşlarımıza yönelik “Misafirle İletişim” semineri 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Ardeşen Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda R.T.E. Üniv. Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner ve Arş. Gör. Kübra Küçük’ün sunumlarıyla gerçekleştirildi.
Düzenlenen eğitime Ardeşen TSO üyeleri, ilçe esnafımız, şoförlerimiz ve vatandaşlarımız katılım sağladı. Misafirle İletişim Semineri kapsamında; etkili iletişimin temel yapı taşları, etkili iletişimde dikkat edilmesi gereken hususlar, misafir memnuniyetinde önemli noktalar, hangi konuk tipine nasıl hizmet edilmeli, öfke kontrolü nasıl sağlanmalı başlıkları hakkında sunum yapıldı.
Etkili iletişim, müşteri ve misafir memnuniyetinde gülümsemenin önemine vurgu yapılan seminer boyunca Ardeşen TSO tarafından başlatılan “Gülümsemeyi Unutmayalım. Bir Gülüş Dünya’yı Değiştirir.” Kampanyası desteklenmiştir.
Bölgemizin ve ilçemizin kültürünü yansıtmada müşterilerimiz, turistlerimiz ve misafirlerimiz ile ilk iletişim kuracak olan tacir, esnaf, şoför ve yerel halkın kültürümüzü doğru şekilde aktarabilmesi için etkili iletişim becerilerinin püf noktalarına değinildi.
 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER