© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen TSO Çamlıhemşin'de Bir Dizi Zİyarette Bulundu

Ardeşen Ticare ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Çamlıhemşin'e Ziyarette Bulundu.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;

"20 Nisan 2022 Çarşamba günü Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Çamlıhemşin Kaymakamımız Sn. Hakan Öznay, Çamlıhemşin Belediye Başkanımız Sn. Osman Haşimoğlu, Çamlıhemşin İlçe Emniyet Müdürü Sn. Oğuz Özdemir ve Çamlıhemşin Gençlik ve Spor Müdürü Engin Albardak’ı makamlarında ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen ziyaretler sırasında, bölgemizde çaydan sonra en önemli sektörlerden biri olan ortak paydamız turizm konusunda ilçelerimizin birlikte hareket edebileceği çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle Rize-Artvin Havalimanı Projesi’nin tamamlanmasının ardından turizm talebinin artacağı bölgemizde turizm, ulaştırma ve alt yapı çalışmalarının hazırlanması ve ivedilikle tamamlanması konusunda istişarelerde bulunuldu. Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerimizin, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın, özel sektör temsilcilerimizin ve vatandaşlarımızın bölgemizin gelişimi ve kalkınması için gerçekleştirilecek tüm çalışmalarda işbirliği içerisinde hareket etmesinin önemi vurgulandı.
Ardeşen TSO olarak, misafirperverliklerinden, sıcak sohbetlerinden ve kıymetli fikirlerinden dolayı Çamlıhemşin Kaymakamı Hakan Öznay’a, Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu’na, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Özdemir’e ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Albardak’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz." İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER