© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Ankara'da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Başkanı ile birlikte TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Başkanı, Emirdağ TSO Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır ve Kadirli TSO Başkanı Metehan Yüksel, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.
TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Üyeleri, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ziyareti öncesinde gerçekleştirmiş oldukları toplantı neticesinde ortaya koydukları sektörel sorun ve çözüm önerilerini Başkan Hisarcıklıoğlu’na dosya olarak sundular.
TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu da; çalışmalarından dolayı kurul üyelerine teşekkür ederek, ilgili kurum ve bakanlıklara konuyu ileteceğini ifade etti.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ RUHSAT SORUNLARI VE ARTAN FİYALARIN İNŞAAT SEKTÖRÜNE ETKİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, TOBB 3 Nolu Toplantı Salonunda ilgili kuruldan sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülgen katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Kurul Başkanı, Emirdağ TSO Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır ve Kadirli TSO Başkanı Metehan Yüksel katılım sağladı.

29 Mayıs 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıda; inşaat müteahhitliği sektöründe yaşanan fiyat artışları, kamuoyundaki inşaat müteahhitliği sektörüne yönelik algı, deprem bölgesindeki firmaların ruhsatlarına yönelik çalışmalar, konut kredilerinde yaşanan problemler, sektörel görüş ve öneriler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER