© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen Belediyesinde Açık Hava Sinema Günleri Başladı

Ardeşen Belediyesinde Açık Hava Sinema Günleri Başladı

Ardeşen Belediyesi tarafından halka açık sinema etkinliği düzenlendi. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığınca Tahsis edilen Ertuğrul 1890 isimli film Belediye sahil parkında acık hava sineması olarak halka arz edildi.
Bir zamanlar nostaljik bir hatıra olan açık hava sinemaları, Ardeşen Belediyesi tarafından İlçede yeniden canlandırma adına bir etkinlik olarak ilçe halkına sunuldu. Yaz gecelerini sanatla renklendirmek amaçlı düzenlenen etkinlikte Belediye tarafından ücretsiz su ve mısır da dağıtıldı.


Şehrin dört bir köşesinden gelen vatandaşlar Belediye tarafından düzenlenen bu aktivite için Belediye Başkanı Avni Kahya’ya teşekkür etti.
Etkinliğin düzenleneceği alana kendi sandalyesini, minderini veya hasır yer bezini getiren halk sıcak yaz gecelerinde açık hava filim keyfini ücretsiz ikramlarla çıkarmanın keyfine vardılar.
Belediye Kültür İşleri Müdürü Arif Gülbay tarafından hazırlanan proje kapsamında her 15 günde bir Cumartesi akşamları saat: 21.00 da yapılacak olan etkinlikte su ve patlamış mısır yine ücretsiz olacak.

Yeşille iç içe doğal bir ortamda düzenlenen etkinliğe gelenler Ardeşen Belediyesi Kültür İşleri tarafından düzenlenen programa tam not verdi











İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER