© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen Belediyesi GES için düğmeye bastı

Ardeşen Belediyesi bünyesinde kurulacak olan Güneş Enerjisi GES için Beleidye Başkanı Avni Kahya’yı makamında ziyaret eden Aksa Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. İl Müdürü ve beraberindeki heyet, İlçede düşünülen GES sistemi için teknik konular ve uygulanacak alanda keşif yaptı.

Ardeşen Belediyesi bünyesinde kurulacak olan Güneş Enerjisi GES için Belediye Başkanı Avni Kahya’yı makamında ziyaret eden Aksa Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. İl Müdürü ve beraberindeki heyet, İlçede düşünülen GES sistemi için görüşmelerde bulunuldu.
Proje için görüşmelere gelen heyetin Ardeşen beleyesi ziyaretinde; Aksa Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. İl Müdürü Âdem Ertürk, Satış Grup Müdürü Ejder Yetişer, Bölge Satış Müdürü Serdal Çetinkaya, Bölge Satış Yönetmeni Samet Arif Saraç, Dağıtık Enerji Proje Uzmanı Ekrem Çalışkan ve Saha Satış Yetkilisi Samet Kul hazır bulundu.
Saha incelemesinde de bulunan heyete Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ön ile yüksek Mimar Mehmet Akif Kutanis eşlik etti.
Proje için görüşmeye gelen heyet ilk olarak Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’nın makamında GES Sistemi projesi hakkında istişarelerde bulundu, ardında da alanda zemin ve çevre incelemesi yaptı.
Konuyla ilgili Belediye Başkanı Avni Kahya hayırlı olsun paylaşımı yaptı; “Ardeşen için düşündüğümüz ve uygulandığında elektrik gider maliyetinin düşeceği GES sistemi projemiz için firmalarla görüşmelerimiz sürüyor. Açıklaması yaptı.

 








İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER