© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Adıyaman’da gençlik Festivali Fırat’ın sularında Gençlerin Rafting heyecanı

Adıyaman İli Besni İlçesinde bu yıl birincisi düzenlenen gençlik festivalinde gençler Rafting Şampiyonası da yapıldı. Şırnak, Hakkâri, Var, Bingöl ve Tunceli gibi illerden katılım sağlayan Rafting takımları Fırat’ta Rafting yaptı.

Adıyaman İli Besni İlçesinde bu yıl birincisi düzenlenen gençlik festivalinde gençler Rafting Şampiyonası da yapıldı. Şırnak, Hakkâri, Var, Bingöl ve Tunceli gibi illerden katılım saylayan Rafting takımları Fırat’ta Rafting yaptı.

Adıyaman Valiliğinin öncülüğünde Besni İlçesinde yapılan Gençlik Festivaline Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı, Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Kurum Amirleri, İl ve İlçe Protokolü, Rafting sporcuları ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen takımlara stratı Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı, Besni Kaymakamı Nazlı Demir birlikte verdi.

Bölge illerinden gelen Rafting sporcuları verilen startın ardından Fırat suyunda kıyasıya yarıştılar.

İki gün sürecek olan Gençlik Festivalinde çeşitli su sporları yarışmalarının yanı sıra resim ve bisiklet gibi çeşitli kategorilerde de yarışlar düzenleniyor.







İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER